menu
utrechtsch studenten concert
usconcert

Sponsoring

Het Utrechtsch Studenten Concert geeft verscheidene concerten in de grote concertzalen van Nederland, laat haar muzikale kwaliteiten jaarlijks horen in het buitenland, en brengt grote producties op het podium tijdens lustra. Zo hebben wij in de zomer van 2018 met enorm succes de grootste Nederlandstalige opera Thijl uitgevoerd, wat is opgevallen in alle mogelijke media. Het Utrechtsch Studenten Concert kan blijven bestaan dankzij de steun van verschillende fondsen, subsidiegevers en sponsoren. Maar om dit te kunnen blijven doen, hebben wij ook uw steun nodig!

Het USConcert maakt onderscheid in verschillende soorten samenwerkingen. Elk partnerschap bestaat uit een eigen pakket van vergoeding en tegenprestaties. Dit is mogelijk in zowel een financiële bijdragen als sponsoring in natura (bijvoorbeeld transport, drukwerk, gebruik van instrumenten, etc.). De meest intensieve vorm van sponsoring is het hoofdsponsorschap. Daarnaast kunt u zich ook aan het orkest binden als concertsponsor. Wij kunnen voor u als partner van het USConcert een mooie en complete avond bieden voor u en uw relaties, met gebruik van een eigen foyer en de mooiste plaatsen in de zaal. Tevens kunnen wij bijvoorbeeld uw bedrijfslogo op ons publiciteitsmateriaal plaatsen of kunt u adverteren op onze website, in ons programmaboekje of in onze ledenkrant.

Het USConcert streeft ernaar altijd maatwerk te leveren, en wij staan open voor alle mogelijkheden. Bent u benieuwd wat het USConcert voor u kan betekenen? Bekijk onze sponsorpropositie of neem contact op met onze acquisiteur (acquisiteur@usconcert.nl).

Doneren

Ook als particulier kunt u bijdragen aan het voortbestaan van het USConcert. Op deze manier draagt u het orkest een warm hart toe en ondersteunt u nieuwe projecten. Indien u kiest voor het doen van een periodieke gift, kunt u deze tot wel 100% aftrekken van uw inkomstenbelasting. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van de Belastingdienst. Donaties kunnen worden overgemaakt naar NL98 RABO 0158 4733 02 t.n.v. Utr Studenten Concert.

Fondsen

Het USConcert wordt ook gesteund door verschillende fondsen. Eén van deze fondsen is het VSBfonds.

VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.