Tournee

Na een geweldige tournee in het voorjaar van 2016 naar Leipzig, Brno en Bratislava, zal het USConcert ook in 2017 weer op tournee gaan. Komend voorjaar reist het orkest af naar de Noord-Italiaanse steden Milaan, Parma en Bologna! In deze drie universiteitssteden zullen we een concert geven met op het programma Brahms’ 2e symfonie, Het kind van de violist van Janáček en de Four Sea Interludes uit Peter Grimes van Britten. Het slotconcert in Bologna zullen we afsluiten samen met het studentenkoor van Collegium Musicum Almae Matris uit Bologna.

Naast de reguliere concerten, zullen er ook concerten zijn op minder gebruikelijke locaties, voor een publiek dat niet vanzelfsprekend een concert kan bezoeken. Zo zullen wij een kamermuziekconcert geven in een daklozencentrum in Milaan en zal er samengewerkt worden met vluchtelingen in Parma.  Op deze manier hopen wij tijdens de tournee zo veel mogelijk mensen met onze muziek te bereiken.

Om deze tournee financieel mogelijk te maken kunnen wij uw hulp goed gebruiken! U kunt ons op verschillende manieren steunen:

Huur ons in als ensemble

Bruiloft? Verjaardag? Feestje? Voor elke gelegenheid kunt u een ensemble van het USConcert inhuren. U heeft keuze uit een programma van Mozart tot Klezmer, van klassieke tot lichte muziek. Mocht u een speciale wens hebben kunnen we ook zeker naar andere opties kijken. Interesse? Neem contact op met Fieke Lucassen - reiscommissie@usconcert.nl - 0614252135

Adopteer een lid

Het is mogelijk een lid of een hele sectie te adopteren via de Adopteer een lid-actie. Kent u iemand uit het orkest? Heeft u een voorliefde voor die ene contrabassist? Of draagt u alle houtblazers een warm hart toe? Adopteer hem, haar of hen! Dit kan al vanaf een klein bedrag. U ontvangt hiervoor als dank een passende tegenprestatie, variërend van een ansichtkaart van uw adoptiekind, tot een volledig verzorgde reis naar de tourneebestemming om het slotconcert bij te wonen. Neem hiervoor contact op met Martijn van Veggel - reiscommissie@usconcert.nl – 06-83029270. Of vul meteen het formulier in!

Contact

Reiscommissie 2015-2016, Utrechtsch Studenten Concert
Kruisstraat 201
3581 GK Utrecht
+31658062036
reiscommissie@usconcert.nl
IBAN NL83RABO0129457477