menu
utrechtsch studenten concert
usconcert

Stichting Vrienden

De Stichting Vrienden van het Utrechtsch Studenten Concert wil de oud-leden en vrienden van het USConcert graag bij elkaar en het orkest betrekken. Daarom organiseert de stichting activiteiten voor oud-leden, en onderhoudt ze het contact met de vrienden van het orkest. 

Vrienden
Wil je ook vriend worden van het USConcert, en zo bijdragen aan de kwaliteit en financiële basis van het USConcert? Dat kan via deze http://usconcertvrienden.nl.

De vrienden zorgen samen voor de financiële basis van het USConcert, waardoor het orkest kan blijven investeren in (het opknappen van) instrumenten en bijvoorbeeld bijzondere lustrumprojecten kan blijven opzetten. Al vanaf €15,- per jaar zorg jij ervoor dat de pauken in de toekomst ook nog goed blijven klinken en dat het 200-jarig bestaan van het USConcert gevierd kan worden met een waardige opvolger van Rheingold op de Rijn enThijl. 

Als vriend krijg je:
– Twee keer per jaar vrijkaarten of korting op de concerten van het USConcert
– Concertuitnodigingen
– De nieuwsbrief van Stichting Vrienden waarmee we je op de hoogte houden van gebeurtenissen rondom het orkest
– Gratis toegang tot inleidingen voorafgaand aan concerten

Op de aanmeldpagina voor vrienden vind je de jaarlijkse vriendentarieven en de bijbehorende voordelen. Alle leden van het USConcert krijgen na het verlaten van het orkest twee jaar €15,- korting per jaar op ieder vriendenbedrag.

Oud-leden
Ben jij oud-lid van het USConcert? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Stichting Vrienden houdt je dan zo’n 3 keer per jaar op de hoogte van activiteiten voor oud-leden, en geeft je dan direct een update over het huidige orkest.

Een keer in de zoveel tijd organiseren we een reünistenorkest, waarbij we met oud-USC’ers uit allerlei generaties een dag of een weekend samen spelen. Maar denk bijvoorbeeld ook aan borrels, etentjes en pubquizzen waarbij we herinneringen ophalen uit onze studententijd en kennismaken met het huidige orkest (en Het Haas…!) 

Neem ook eens een kijkje op www.usconcertvrienden.nl en registreer jezelf als oud-lid. Dan heb je toegang tot het archief en kom je weer in contact met je jaargenoten.

Bestuur en contact
Het bestuur van de Stichting Vrienden van het USConcert wordt gevormd door de volgende (oud-)leden. Je kunt ons bereiken via usconcertvrienden@gmail.com.

Lieke Dekker – Voorzitter
Tobias Janssen – Vice-voorzitter
Lieke Brakkee – Secretaris
Twan de Waard – Penningmeester
Rianne Vink – Algemene bestuurslid