menu
utrechtsch studenten concert
usconcert

Tournee

In het voorjaar van 2021 zal het USConcert na 2 jaar weer op tournee gaan. Dit keer niet naar een exotische buitenlandse bestemming, maar naar het prachtige Limburg! Vlakbij Venlo zal het USConcert eind april zich een enorm kasteel toe-eigenen (Het “USChateau”) om van daaruit concerten te geven in de omgeving en kamermuziek naar basisscholen en verzorgingstehuizen te brengen.

Helaas is de tournee van 2021 geannuleerd vanwege COVID-19.

Huur ons in als ensemble

Bruiloft? Verjaardag? Afscheid van een collega? Voor elke gelegenheid kunt u een ensemble van het USConcert inhuren. U heeft keuze uit een programma van Mozart tot Klezmer, van klassieke tot lichte muziek. Mocht u een speciale wens hebben, dan kunnen we ook zeker naar andere opties kijken. Interesse? Neem contact op met Lieneke Stoop – reiscommissie@usconcert.nl – +31 6 13152720

Adopteer een lid

Het is mogelijk een lid of een hele sectie te adopteren via de Adopteer een lid-actie. Kent u iemand uit het orkest? Heeft u een voorliefde voor die ene contrabassist? Of draagt u alle houtblazers een warm hart toe? Adopteer hem, haar of hen! Dit kan al vanaf een klein bedrag. U ontvangt hiervoor als dank een passende tegenprestatie, variërend van een ansichtkaart van uw adoptielid, tot een volledig verzorgde reis naar de tourneebestemming om een tourneeconcert bij te wonen. Ga naar https://forms.gle/5KdPoHJkpPWdSovv7 om uw favoriete lid, sectie of het hele orkest te adopteren!

Contact

Reiscommissie 2020-2021, Utrechtsch Studenten Concert
Kruisstraat 201
3581 GK Utrecht
+31 6 13152720
reiscommissie@usconcert.nl
IBAN NL83RABO0129457477

Partners