menu
utrechtsch studenten concert
usconcert

Tournee

Na het geweldige lustrumproject ‘Thijl’ van 2018 gaat het USConcert in het voorjaar van 2019 weer op tournee. Dit jaar reist het orkest af naar de steden Graz in Oostenrijk en Zagreb en Split in Kroatië. We gaan in elk van deze steden een concert geven met als programma de ‘Symfonische Dansen’ van Rachmaninoff, het ‘Eerste Vioolconcert’ van Szymanowski en het stuk ‘Wayfare Concerto’ van onze eigen slagwerker en tevens afgestudeerd componist Niels Hak.

Split, de laatste bestemming van de komende tournee

Naast de reguliere concerten zullen we ook concerten in kleinere bezetting geven voor mensen die normaliter niet snel in aanraking komen met een klassiek concert. Zo zullen we in Graz een speciale samenwerking met een vluchtelingenorganisatie aangaan en zullen we in Zagreb met een vluchtelingenband samenspelen. Op deze manier hopen wij tijdens de tournee zo veel mogelijk mensen met onze muziek te bereiken.

Om deze tournee financieel mogelijk te maken kunnen wij uw hulp goed gebruiken! U kunt ons op verschillende manieren steunen:

Huur ons in als ensemble

Bruiloft? Verjaardag? Afscheid van een collega? Voor elke gelegenheid kunt u een ensemble van het USConcert inhuren. U heeft keuze uit een programma van Mozart tot Klezmer, van klassieke tot lichte muziek. Mocht u een speciale wens hebben, dan kunnen we ook zeker naar andere opties kijken. Interesse? Neem contact op met Anne Sophie Fransen – reiscommissie@usconcert.nl – 06 46 509 353.

Adopteer een lid

Het is mogelijk een lid of een hele sectie te adopteren via de Adopteer een lid-actie. Kent u iemand uit het orkest? Heeft u een voorliefde voor die ene contrabassist? Of draagt u alle houtblazers een warm hart toe? Adopteer hem, haar of hen! Dit kan al vanaf een klein bedrag. U ontvangt hiervoor als dank een passende tegenprestatie, variërend van een ansichtkaart van uw adoptiekind, tot een volledig verzorgde reis naar de tourneebestemming om het slotconcert bij te wonen. Neem hiervoor contact op met Sarah Warnau – reiscommissie@usconcert.nl – 06 21 512 814. Of vul meteen het formulier in!

Contact

Reiscommissie 2018-2019, Utrechtsch Studenten Concert
Kruisstraat 201
3581 GK Utrecht
+31658062036
reiscommissie@usconcert.nl
IBAN NL83RABO0129457477


Partners