menu
utrechtsch studenten concert
usconcert

Tournee

In 2023, ons lustrumjaar, is het USConcert op een geweldige binnenlandse tournee naar Utrecht, Eindhoven, Drouwen en Leeuwarden geweest.

Inmiddels kijken wij uit naar 2024 en zijn we volop bezig met de voorbereidingen van de internationale tournee! Daarvoor zijn we op zoek naar niemand minder dan u! Kijk hieronder hoe u ons kunt helpen deze unieke tournee te organiseren.

Huur ons in als ensemble

Bruiloft? Verjaardag? Afscheid van een collega? Voor elke gelegenheid kunt u een ensemble van het USConcert inhuren. U heeft keuze uit een programma van Mozart tot Klezmer, van klassieke tot lichte muziek. Mocht u een speciale wens hebben, dan kunnen we ook zeker naar andere opties kijken. Meer informatie is te vinden op deze pagina. Interesse? Neem contact op met ensembleverhuur@usconcert.nl – +31 6 30306381

Adopteer een lid

Het is mogelijk een lid of een hele sectie te adopteren via de Adopteer een lid-actie. Kent u iemand uit het orkest? Heeft u een voorliefde voor die ene contrabassist? Of draagt u alle houtblazers een warm hart toe? Adopteer hem, haar of hen! Dit kan al vanaf een klein bedrag. U ontvangt hiervoor als dank een passende tegenprestatie, variërend van een ansichtkaart van uw adoptielid, tot een volledig verzorgde reis naar de tourneebestemming om een tourneeconcert bij te wonen. Ga naar https://usconcert.nl/AEL om uw favoriete lid, sectie of het hele orkest te adopteren!

Contact

Reiscommissie 2023-2024, Utrechtsch Studenten Concert
Kruisstraat 201
3581 GK Utrecht
+31 6 23031033
reiscommissie@usconcert.nl
IBAN NL83RABO0129457477

Partners