menu
utrechtsch studenten concert
usconcert

Meespelen

Lijkt het je leuk om mee te spelen bij het Utrechtsch Studenten Concert? Zie jij musiceren op hoog niveau, een hoop gezelligheid en een buitenlandse tournee wel zitten?

Het USConcert repeteert iedere maandagavond van 19.00 tot 22.00 uur op Parnassos Cultuurcentrum, Kruisstraat 201 in Utrecht. Daarnaast vinden er per project twee repetitieweekenden plaats. Ieder jaar gaat het orkest op tournee naar een buitenlandse bestemming.

De contributie bedraagt per half jaar 68 euro voor studenten van de UU en HU en 80 euro voor overigen. Deze bedragen zijn inclusief bijdragen voor de externe repetitieweekenden.

Per project kan het verschillen welke instrumenten wij nog zoeken om het orkest aan te vullen. Houdt hiervoor onze website en/of social media in de gaten.

Let op! Door Corona is ook bij het USConcert alles ander dan normaal. Op dit moment hebben we een grote locatie gevonden waar we vanaf september weer kunnen repeteren op 1,5m afstand. Op dit moment wordt alles geregeld om dit mogelijk te maken en er zullen zo snel mogelijk updates komen, ook over de audities. Houd hiervoor de website in de gaten

Voor meer informatie, neem contact op met de orkestchef: orkestchef@usconcert.nl, of bel: 06-11318981.